Hellas Verona – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Hellas Verona och Inter drabbas samman på Marc Antonio Bentegodi ikväll. Hellas spelade i andraligan säsongen 2018/2019, men avancerade uppåt genom kvalspel. Efter uppflyttningen har klubben gjort en grym utveckling på kort tid. Dem slutade på niondeplats och hade hela 15 poäng ner till bottenstriden där man förväntades vara. Hemmalaget har fortsatt på denna inslagna väg.

Inter har blomstrat sedan tränaren Antonio Conte tog över rodret. Conte anlände 2019 och kom senast ifrån sitt tränaruppdrag i engelska Chelsea. På kort tid har Conte tagit tillbaka klubben till den absoluta toppen där de hör hemma. Inter var ytterst nära att vinna ligatiteln förra säsongen men föll på mållinjen med en poängs marginal mot giganten Juventus. Laget lär bli en guldkandidat även denna säsong.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ betsafe.

  • Match: Hellas Verona – Inter
  • Spel: Inter (2)
  • Odds: 1,62 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 23/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!