Hellas Verona – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hellas Verona kommer verkligen få kämpa, i ligaspelets fjärde omgång. Verona har knappast imponerat under inledningen med tre förluster. Hemmalaget hamnade i mittenskiktet förra säsongen och laget har även högre ambitioner än förnyat Serie A-kontrakt. Men efter inledningen, gäller det bara att komma på fötter igen. I dess senaste seriematch mot Bologna, visade Verona en uddlöshet, med noll skott på mål.

Roma ser ut som ett helt nytt gäng och hittas nu högst upp i tabellen. Att spela under lagets nya tränare Jose Mourinho är givetvis krävande, men hittills har spelarna presterat över förväntan. Tammy Abraham har kommit in och blivit en nyckelspelare på kort tid. Med hans target-spel och näsa för mål har Romas offensiv fått sig ett grymt tillskott. Hittills har det blivit tre raka vinster för Romklubben.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ NordicBet.

  • Match: Hellas Verona – Roma
  • Spel: Roma (2)
  • Odds: 1,87 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 19/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!