Lazio – Hellas Verona

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio var årets främsta utropstecken, men har fallit ihop som ett korthus efter den magnifika perioden runt årsskiftet. Biancocelesti har fyra förluster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Förra veckan förlorades Europa League-bortamatchen mot rumänska FCSB. Glädjande nog är Lazio fortfarande en av de kandidater som kan lösa en Champions League-plats till nästa säsong. Då måste laget ta poäng.

Hellas Verona spelar än mer med kniven mot strupen med ett kontrakt i potten inför slutspurten. Med blott 16 pinnar på 24 matcher är de fem borta från säker mark. Bortsett från en chockerande 4-1-kross mot Fiorentina har förlusterna ramlat in en efter annan. Dagens hemmalag har tre mål framåt på fem matcher. För Hellas Verona har det bara blivit ett mål framåt i en av de fem senaste matcherna.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,80 @ betsafe.

  • Match: Lazio – Hellas Verona
  • Speltips: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betsafe
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar