Hellas Verona – Cagliari

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Hellas Verona placerar sig på tiondeplatsen med nitton inspelade poäng. Dess spel imponerar, och man är obesegrade i fyra av deras fem senaste seriematcher. Dem har bland annat besegrat Juventus, liksom Lazio. Addera att Mastini snodde poäng på bortaplan mot serieettan Napoli och det kan konstateras att formen imponerar. Hemmaklubben kommer senast från en oväntad förlust mot Sampdoria med 3-1.

Cagliari hittas på nästjumboplatsen, och inte mycket tyder på att de spelar Serie A-fotboll nästa säsong. Gästerna tappade poäng mot Salernitana senast, vilket bara inte få hända om de ska lyckas klara ett nytt kontrakt. Cagliari har redan bytt tränare en gång denna säsongen och frågan är hur mycket tid Walter Mazzarri får på sin tränarpost. Cagliari åker till Bentegodi och de har ännu inte vunnit på bortaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ betsafe.

  • Match: Hellas Verona – Cagliari
  • Speltips: Hellas Verona (1)
  • Odds: 1,62 @ betsafe
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar