Inter – Sassuolo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter hittas på femteplatsen i ligan och jagar såklart Champions Leauge-platserna. ”Nerazzurri” måste emellertid vinna sina två kvarvarande matcher. Lazio tappade poäng mot Atalanta. Detta gjorde att Inter nu har chansen på Champions League till nästa säsong, eftersom att Inter möter Lazio i sista omgången. Klubben spelar just nu en väldigt bra fotboll och dagens match ska hemmalaget vinna.

Sassuolo tog en imponerande vinst senast mot Sampdoria och det säkrade klubben fortsatt spel i Serie A till nästa säsong. Man såg en stor lättnad hos många spelare i laget och der lär inte finnas lika mycket motivation som tidigare. De har varit i en fin form och tränaren Iachini har gjort ett bra jobb i Sassuolo. Sassuolo är ett defensivt lag borta och jag tror de kommer spela väldigt avvaktande och defensivt.

Jag spelar på Inter + Under 3,5 mål i matchen till 2,50 @ betway.

  • Match: Inter – Sassuolo
  • Spel: Inter + U 3,5 mål 
  • Odds: 2,50 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/5

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar