Sassuolo – Röda Stjärnan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sassuolo är för första gången med i Europa League och har imponerat. I den tredje kvalrundan hoppade Sassuolo in i händelserna. Där skickades schweiziska Luzern ut med huvudet före efter 1-1 borta och 3-0 hemma på Mapei Stadium. Stor klasskillnad då och formen hoppas vara konserverad för italienarna. Sassuolo ska vara det bättre laget i matchen och man har värvat på intressant och ser offensivt superintressant ut i och med förvärvet av exempelvis Alessandro Matri.

Röda Stjärnan föll mot bulgariska bulgariska Ludogorets i CL-kvalet, vilket knappast var förvånande. Ett imponerande 2-2-resultat följdes upp av samma siffror hemma, men i förlängningen föll man efter två snabba baklängesbaljor. Framåt finns det stora kvalitéer hos serberna, men defensivt är problemen stora. Usla försvarsinsatser har bäddat för rotation och inneburit ökad osäkerhet i det stora hela.

Jag spelar på över 2,5 mål i matchen till 1,95 @ bet365.

  • Match: Sassuolo – Röda Stjärnan
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar