Sassuolo – Röda Stjärnan

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sassuolo är för första gången med i Europa League och har imponerat. I den tredje kvalrundan hoppade Sassuolo in i händelserna. Där skickades schweiziska Luzern ut med huvudet före efter 1-1 borta och 3-0 hemma på Mapei Stadium. Stor klasskillnad då och formen hoppas vara konserverad för italienarna. Sassuolo ska vara det bättre laget i matchen och man har värvat på intressant och ser offensivt superintressant ut i och med förvärvet av exempelvis Alessandro Matri.

Röda Stjärnan föll mot bulgariska bulgariska Ludogorets i CL-kvalet, vilket knappast var förvånande. Ett imponerande 2-2-resultat följdes upp av samma siffror hemma, men i förlängningen föll man efter två snabba baklängesbaljor. Framåt finns det stora kvalitéer hos serberna, men defensivt är problemen stora. Usla försvarsinsatser har bäddat för rotation och inneburit ökad osäkerhet i det stora hela.

Jag spelar på över 2,5 mål i matchen till 1,95 @ bet365.

  • Match: Sassuolo – Röda Stjärnan
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!