Celtic – Inter

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Celtic är i en ypperlig form och har radat upp vinster efter nyår. Celtic har hela sju raka segrar och har inte helt oväntat en förstaplats i Skottska Premiership. I Ligan har 6/11 matcher som Celtic spelat på hemmaplan, slutat med ett resultat under 2,5 mål. Bara 2 av Celtics 6 Europa League-matcher gick under 2,5 (men då hade det Salzburg i sin grupp, vilket innebär två givna övermatcher).

Inter är för tillfället placerade på en 9:e plats i Serie A och har på sina senaste fem matcher lyckats totalt ta 7 poäng. I ligan har Inter spelat 12 bortamatcher varav 8 stycken har resulterat i att det blivit under 2,5 mål. Samtidigt har 5 av Inters 6 Europa League-matcher gått under 2,5 (samtliga bortamatcher gjorde det).

Känns som Inter är snäppet bättre och  ett bortamål för Inter sätter skottarna i en väldigt obekväm sits. Tror också Celtic har stor respekt för Inter och kommer spela enkelt, väljer därför att spela på Under 2,5 mål i matchen @ bet365 till 1,80.

  • Match: Celtic – Inter
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 19/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!