Celtic – Rangers

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

En historisk Old Firm-match kommer spelas under dagen mellan Celtic och Rangers

Katoliker mot protestanter. Socialister mot konservativa. Celtic mot Rangers – ett möte som är så mycket större än bara fotboll. Celtic och Rangers har alltid varit den skotska fotbollens framsida, men 2012 gick Rangers i konkurs efter ekonomiska svårigheter och tvångsdegraderades till div 4. Trots detta fick man behålla en relativt stark trupp och spelar förnärvarande i championship. Celtic å andra sidan blev dominanterna i Premiership och har nu vunnit serien tre år i följd och ser ut att göra detsamma även i år. Förutom prestigen står en plats i Ligacupfinalen på plats.

Hårt spel och tuffa tacklingar kännetecknar dessa derbyn mellan storlagen. Tre år har fansen väntat på den här matchen – och de kommer tända spelarna rejält. Det brukar bli en hel del kort i mötena mellan lagen. Rangers är medvetna om att deras spelarmaterial är sämre och kommer se sin chans i att vinna matchen rent fysiskt. Och räkna inte med att någonrespekt för Celticspelarna. Finns stor risk för övertaggning från båda sidorna också. Det kommer smälla hårt och sannolikheten att minst ett rött skickas upp ser jag som stor relativt stor. William Hill erbjuder 2,50 gånger pengarna för det, vilket jag kommer syna.

  • Match: Celtic – Rangers
  • Spel: Rött kort i matchen
  • Odds: 2,50 @ William Hill
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp 14.30, 1/2

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!