H. Beer Sheva – Celtic

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Hapoel Beer Sheva imponerade verkligen i förra kvalomgången, när laget slog ut grekiska Olympiakos. Klubben är emellertid inte riktigt lika framgångsrika som den en gång varit. För tillfället är känslan att luften har gått ur israelerna sedan senaste mötet i Skottland, där hemmalaget tog en övertygande seger. Nu behövs ett stort mirakel för israelerna om det här ska kunna vändas.

Celtic är troligen sugna på revansch efter uttåget i kvalet av Champions League mot Malmö förra året. Celtic har med sig 5-2 ifrån det första mötet och det ser onekligen lovande ut. Celtic var nämligen väldigt dominanta och ägde hela matchen. Det enda som krävs är helt enkelt att inte förlora denna matchen med 3-0, 4-1 eller något liknande resultat. Jag tror Celtic åker till Israel för att vinna den här matchen.

Jag spelar Celtic +0.0 (Asian Handicap) till 2,25 @ bet365.

  • Match: H. Beer Sheva – Celtic
  • Speltips: Celtic +0.0 (AH)
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!