Linfield – Celtic

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Linfield lyckades äntligen vinna den nordirländska förstadivisionen efter att laget hamnat på andraplats tre år efter varandra. Titeln säkrades tack vare en slutspurt utöver det vanliga. Serien återstartar om cirka tre veckor och vart man står är svårt att bestämma i nuläget. Hemmalaget är naturligtvis sämre än gästerna. Samtidigt har laget knappast varit totalt utspelade i Europakvalen de senaste åren.

Celtic är långtifrån vad de en gång varit, men alltjämt en av Europas mest klassiska och anrika klubbar. I vanlig ordning domineras den skotska klubbfotbollen och sex raka serietitlar kan laget stoltsera med. På hemma kontra bortaplan är Celtic som natt och dag, inte minst i Europaspelen. Förra årets kvalmatcher på resande fot var inget vidare, 0-1-förlust mot bland annat Lincoln Red Imps, från Gibraltar.

Jag spelar på Linfield +2,25 mål (Asian Handicap) till 2,06 @ ComeOn.

  • Match: Linfield – Celtic
  • Spel: Linfield +2,25 (AH)
  • Odds: 2,06 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 14/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar