Celtic – Ferencvarosi

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Celtic har fyra tävlingsmatcher utan förlust, där hemmalaget bland annat krossade Reykjavik i senaste kvalrundan. Ikväll kommer nästa motstånd, och Celtic får spela hemma på Celtic Park, visserligen utan publik, men fördelen finns. Celtic är klassen bättre än kvällens motståndare och har också bättre lag på pappret. Skyttekungen Odsonne Edouard fortsätter också ösa in mål för klubben.

Ferencvarosi som ofta slåss om europaplatserna, slog ut Djurgården senast men ikväll ställs man inför ett tuffare motstånd. Tyvärr, för svenskarnas del, fegade man och var en bit ifrån avancemang med den inställningen. Nu väntar Celtic för ungerska toppklubben, ett motstånd som är klassen bättre än både sig själva och framförallt Djurgården. Jag förvänta mig att Ferencvarosi ser ut som Djurgården gjorde.

Jag spelar på raka ettan till 1,43 @ Unibet.

  • Match: Celtic – Ferencvarosi
  • Spel: Celtic (1)
  • Odds: 1,43 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/8
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!