Celtic – Alashkert

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Celtic plockade en 3-0-seger borta mot Alashkert i dess första match av Champions League-kvalet. Det är nästintill avgjort att laget är vidare och förhoppningen om att nå gruppspelet lever alltjämt vidare. Klubbens storhetstid är såklart över, samtidigt kan dem fortfarande utmana Europas bästa lag. Dem dominerar skotska fotbollen och har vunnit ligan sju säsonger i följd utan någon konkurrens.

Alashkert är den armeniska klubbfotbollens dominant och har vunnit serien tre år efter varandra. Laget räcker emellertid inte till ute i Europa. Där har de inte mycket att sätta emot och det är talande för vilken nivå som landet håller. Celtic lär rotera här och framförallt spara på krafterna. Tror inte de känner stress över att siffrorna ska skjuta upp i höjden och står det exempelvis 2-0 på tavlan i slutet, är de nöjda.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Celtic – Alashkert
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar