Celtic – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har tagit sig till fjärde kvalomgången efter att man lyckades vända 2-0 underläget mot Salzburg och vinna med 3-0 hemma på Swedbank Stadion. Senast besegrade man Gefle och innan dess slog man IFK Göteborg i ett extremt viktigt möte. Inför matchen saknar MFF Markus Rosenberg, som är avstängd. Säga vad man vill om hans säsong, men i sånna här matcher behövs hans offensiva kvalité.

Celtic som dominerar den inhemska ligan, haft det lite tufft på sistone. Förra året åkte man ut ur kvalet till Champions League och missade därför turneringen. I år är det dags för revansch, annars får man helt enkelt nöja sig med Europa League den här gången också. Celtic saknar en riktigt vass striker. Turken Çiftçi väntas starta, men han är än så länge mållös i tävlingssammanhang.

Lika viktigt som det är för Malmö FF att ha med sig ett bra resultat hem till Skåne är det för Celtic att ge sig själva lite att gå för inför matchen i Malmö. Med gällande regelverk, där bortamålen räknas dubbelt upp, vore det därför förödande för Celtic att släppa in mål i det första mötet, med tanke på att hemmastarka Malmö då får ett väldigt bra utgångsläge inför returen.

Jag spelar Under 2,5 mål till 1,96 @ Unibet

  • Match: Celtic – Malmö FF
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20.45, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar