CFR Cluj – Celtic

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

CFR Cluj plockade hem rumänska högstaligan, och återigen kvalspelar laget till den mest prestigefyllda turneringen Champions League. Klubben har avancerat vidare genom att besegra två motståndare än så länge. Först besegrades Astana över två matcher med 3-2 och i den andra omgången israeliska topplaget Maccabi Tel Aviv som även dem med 3-2. Ikväll blir motståndet emellertid tuffare.

Celtic gör även de sin tredje omgång i kvalspelet efter att utan några bekymmer, städat av Sarajevo och Nomme Kalju med stora siffror. Första omgången slutade i totalt 5-2 till Celtic och Nomme Kalju fick se sig besegrade med hela 7-0 efter en kross på Celtic Park med 5-0. Celtic ser oerhört bra ut just nu och över två matcher ser jag inte att det skotska mästarna ska förlora plasten till en av kvalfinalerna.

Jag spelar på över 1,5 mål till 1,50 @ bet365.

  • Match: Cluj – Everton
  • Spel: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:00, 7/8