CFR Cluj – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cluj deltar i Champions League-kvalet eftersom att Cluj blev rumänska ligamästare säsongen 2017/18. Det är ett välmeriterat motstånd som skåningarna ställs emot i tredje kvalrundan till Champions League gruppspelet. Hemmalagets form är också fin med fyra vinster och två oavgjorda på deras sex senaste matcher. Däremot gick laget på en liten nit i första ligaomgången (1-1) mot mindre etablerade Botosani.

Malmö hade inga problem med att avfärda Drita i den förra kvalrundan. Dubbelmötet slutade med 5-0 och skåningarna behövde inte förta sig alltför mycket. Nu väntar dock tuffare motstånd i form av Cluj. Men då är det skönt för Malmö att veta att formen är på rätt plats. Laget är obesegrade i sina fem senaste matcher och har vunnit fyra utav dessa. På de sex senaste matcherna har Malmö gjort 13 mål.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,67 @ William Hill.

  • Match: CFR Cluj – Malmö
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,67 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar