Malmö – Zalgiris

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö FF hade ett fantastiskt år 2014. Inte nog med att klubben tog sitt andra raka SM-guld, man tog sig också hela vägen till gruppspelet i CL. Ikväll inleds detta års motsvarande resa och Malmö kommer till dubbelmötet, där den första matchen spelas hemma i Malmö, med en minst sagt tveksam form. Efter det allsvenska sommaruppehållet har man två raka poängtapp och därtill har spelet hackat betänkligt för skåningarna.

Zalgiris Vilnius är ett bättre lag än förra årets motstånd Ventspils. Det kommer att krävas mer av Malmö FF den här gången. Därtill är skåningarna inne i en klart negativ trend och formen från inledningen av säsongen är som bortblåst. Jag tror att Zalgiris Vilnius kommer att ställa till problem för de regerande svenska mästarna. Jag har valt att spela Zalgiris Vilnius +2 asian handicap 1,81 gånger pengarna, det innebär att vi vinner vid X2 samt uddamålsvinst för MFF, samt att vi får pengarna tillbaka vid seger med två mål.

  • Match: Malmö – Zalgiris
  • Spel:  Zalgiris Vilnius +2 AH
  • Odds: 1,81 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 10.00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar