Malmö – Vardar Skopje

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö innehar förstaplatsen i Allsvenskan och har bara förlorat en enda match på fjorton omgångar. Skåningarna har ett stort favoritskap och annat än avancemang vore fiasko. Malmö har ett komplett jämnbra lag. Inga större svagheter på någon position. Dessutom är det inget fel på självförtroendet eftersom man avancerade vidare från kvalet i Champions League under 2014 och 2015.

Vardar dominerar den makedonska klubbfotbollen. Vinner serien år efter år och plockade exempelvis hem kalaset med 13 pinnar ner till närmsta konkurrent i den serie som avslutades i slutet av maj. Vardar kommer förmodligen att vara försiktiga i den första matchen och eftersom Malmö spelar hemma så kommer Vardar att vara mycket nöjda med ett oavgjort resultat.

Jag spelar på Malmö -1,5 (Asian Handicap) till 1,90 @ expekt.

  • Match: Malmö – Vardar
  • Spel: Malmö -1,5 (AH)
  • Odds: 1,90 @ expekt
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar