Vardar – Köpenhamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vardar lyckades avancera till semifinalen i kvalet till Champions League efter att ha besegrat Malmö över ett dubbelmöte. Vardar skrällde verkligen ordentligt genom att slå ut skåningarna som gick till gruppspelet förra säsongen. Att laget dessutom kunde kryssa på bortaplan och dessutom vinna med 3-1 på hemmaplan, visar på att laget är underskattade. Köpenhamn håller ungefär samma nivå som Malmö.

Köpenhamn avancerade till semifinalen genom att besegra Zilina från Slovakien över två matcher. Köpenhamn imponerade knappast. Laget vann förvisso första matchen på bortaplan med 3-1. Sedan hade FCK bara behövt att spela av den andra matchen hemma på Parken, men istället torskade laget med 2-1. Det blev farligare än vad de flesta hade tänkt sig. Hemmalaget har goda chanser här.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 2,20 @ bet365.

  • Match: Vardar – Köpenhamn
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 25/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar