Köpenhamn – Crusaders

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn har 3-0 från bortamötet mot Crusaders Belfast med sig in till returen mot samma lag. Man dominerade från start till slutsignal. Redan i halvlek hade vi 2-0 på resultattavlan. Jag tror Köpenhamn kommer spela avslappnat, bekvämt och rulla ut motståndarna i den här matchen. Därtill spelas returen inför lagets supportrar, som naturligtvis också väldigt gärna vill se sitt lag prestera i det här skedet av säsongen.

Crusaders kommer behöva köra all-in i den här matchen och får helt enkelt spela för ett tidigt ledningsmål, men det lär straffa sig mot ett Köpenhamn som redan bevisat att man är flera nivåer bättre. Att den nordirländska högstaligan inte håller någon vidare klass kom inte heller som någon överraskning.

Jag spelar Köpenhamn -2 (AH) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – Crusaders
  • Spel: Köpenhamn -2 (AH)
  • Odds: 1.78 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.15, 19/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar