Köpenhamn – Leicester

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Köpenhamn är pressede. Man har precis liksom Porto, fyra inspelade poäng på de tre inledande matcherna. Fick oavgjort i bortamötet och har tre plusmål mot dem, vilket sätter dem i förarsätet i kampen om andraplatsen. Köpenhamn behöver i jakten på tre poäng och i egenskap av hemmalag, pusha upp positionerna och det borde kunna utnyttjas av ett omställningsskickligt Leicester.

Leicester vann som bekant i Premier League och har satsat stenhårt på Champions League, något de själva uttalat och bevisat med deras prestationer. Tre matcher mot Köpenhamn, Porto och Club Brugge har blivit till tre vinster och således är de klara för slutspelet vid händelse av en trea här.

Jag spelar på Leicester +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Köpenhamn – Leicester
  • Speltips: Leicester +0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar