Köpenhamn – Bröndby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn är tillbaka på toppen av kullen som absoluta dominanter i den danska klubbfotbollen. Efter att ha blivit tvåa såväl spelåret 2013/14 som 2014/15, joggade man hem förra årets Superliga och även årets. Taktpinnen hålls i med järnhänder, någonting som en förening av Köpenhamns kaliber eftersträvar. Denna matchen spelas på Parken, alltså en betydande fördel för Köpenhamn.

Bröndby har säkrat andraplatsen, vilket är en stor skalp. Fokus har, liksom för Köpenhamn, riktats mot den här cupfinalen sedan veckor tillbaka och fyra förluster är uppradade mot Köpenhamns två. Bröndby har verkligen visat klassen under säsongen, men har ett par kliv till Köpenhamns nivå och när matchen därtill spelas på Telia Parken. Faktum är att inte en enda seriematch förlorats på Parken (14-2-0).

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ betsson.

  • Match: Köpenhamn – Bröndby
  • Spel: Köpenhamn (1)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 25/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar