Köpenhamn – Ludogorets

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn har visat vilken klass de kan komma upp till emellanåt. Danskarna har spelat fantastiskt bra mot både Leicester respektive Porto som exempel. Ikväll har laget chansen att avancera till åttondelsfinalen efter segern borta mot Ludogorets med 2-1. Laget kommer inte ta några risker här utan kommer säkerligen försöka gå för seger hemma på Parken.

Ludogorets är klar etta i den inhemska serien. Ikväll möter man dock ett tuffare motstånd och eftersom laget måste vinna och dessutom göra minst två mål, så kommer det öppna upp för Köpenhamn att sätta in dolkstöten. Danskarna kommer med största sannolikhet få fina ytor att operera på och farliga målchanser. Ikväll tar det stopp för Ludogorets.

Jag spelar på Köpenhamn -0,75 (Asian Handicap) till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – Ludogorets
  • Speltips: Köpenhamn -0,75 (AH)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:05, 23/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar