Levadia – Crusaders

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Första mötet slutade mållöst och rapporter talar om att resultatet inte speglade matchbilden överhuvudtaget; chanser radades upp åt båda håll och att det slutade oavgjort var kanske rättvist – mållöst däremot? Nej.

Estländska Levadia toppar den inhemska förstadivisionen, dock tätt följda av två konkurrenter vilka det skiljer en respektive två pinnar ner till. Facit är 11-5-1 och det ser ut att titeln ska kunna försvaras från fjolåret. I Europa har däremot framgångarna varit få. Levadia är mer balanserade, men har ändå gjort flest mål i den inhemska serien och dessutom släppt in flest av topp fem-lagen.

Crusaders, från Nordirland, har nackdelen av att inte spela seriefotboll just nu. Säsongen börjar inte förrän om en månad och det första mötet här var deras första tävlingsmatch på över två månader. Grundserien toppades toppades förra året och när de bäst placerade lagen gallrades ut höll man kvar sin förstaplats – en storsuccé efter flera år utan titel. Crusaders lever på sin offensiv och kvalitén framåt var den stora anledningen till varför förstaplatsen kunde plockas så pass bekvämt förra året: 93 mål blev det på 38 matcher. Den offensiva filosofin har man jobbat fram under flera års tid och i Europaspelen blir det nästan alltid målrikt när man är ena halvan av en match.

Mitt spel blir över 2,5 mål i matchen till 1,89 @ Ladbrokes.

  • Match: Levadia – Crusaders
  • Spel: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.89 @ Ladbrokes
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 18.00, 7/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar