Vardar – Dinamo Zagreb

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Vardar Skopje dominerar den inhemska serien och skalpen under spelåret som varit, avslutades för två månader sedan, var den fjärde på de fem senaste säsongerna. Man håller klart bättre nivå än landskonkurrenterna, men har inte klarat av att prestera ute i Europa. Under 10-talet har sex CL-matcher avverkats och resultatet i dessa är tre kryss och tre förluster.

Dinamo Zagreb är bekanta med det här att spela i Europa och måste ses som ett av de bästa lagen som spelar i den här kvalrundan. Gruppspelet nåddes under fjolåret, där det dessvärre bara blev tre pinnar, när Bayern München, Arsenal och Olympiakos stod som motståndare. Dinamo Zagreb ska ha riktigt goda möjligheter att vinna det här och i praktiken döda spänningen till returen på hemmaplan

Jag spelar raka tvåan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Vardar Skopje – Dinamo Zagreb
  • Spel: Dinamo Zagreb (2)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 12/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar