Villarreal – Dinamo Minsk

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal har överraskat förväntningarna den här säsongen och placerat sig i toppskiktet i ligan. I Europa League har det blivit en förlust och en vinst och laget innehar tredjeplatsen i Grupp E med Rapid Wien och Viktoria Plzen framför sig. Det vill därför till att Villarreal kniper en seger idag och det gör absolut ingenting om man bättrar på målskillnaden samtidigt. Tränare Marcelino har tagit ut en stark 18-manna trupp den här matchen som jag anser ska göra mos av det vitryska motståndet. Mittfältet har han Jonathan dos Santos, Pina, Trigueros, Samuel García, Samu Castillejo, Denis Suárez och Nahuel att välja bland, vilket är ett litet smörgåsbord. Framåt finns det två herrar med i dagens trupp och det är Soldadooch vasse Bakambu. Det spelar ingen större roll hur Marcelino lägger upp detta med denna trupp, Villarreal ska vara flertalet nummer för stora. Dessutom är det hemmaplan för Villarreal och med sitt snabba passningsspel på El Madrigals fina matta kommer inte gästerna hänga med.

Dinamo Minsk håller till i den vitryska högstaligan där man placerar sig som tvåa bakom CL-laget BATEjust nu. Jag kikade på BATE här om dagen mot Barcelona och jag vill ju inte direkt påstå att lagen håller så mycket högre klass än till exempel allsvenskan. Hur som haver så ligger Dinamo Minsk hela 10 poäng bakom BATE, så det lär vara en viss klasskillnad även mellan dessa lag. Kikar vi till hur laget presterat iEuropa League så här långt så har det blivit två förluster på lika många matcher, detta mot Plzen (0-2) och Rapid Wien (0-1). Inga större siffror som ni ser, men kikar vi på lite statistik från matcherna så ser vi att Dinamo Minsk varit ganska utspelade. Nu stöter man dessutom på gruppens kanske vassaste lag som är i behov av en trepoängare, vilket bara borde innebära en sak – förlust.

Villarreal är i behov av en trepoängare och ser vi till den trupp laget kommer med så är det omöjligt att skrapa fram en dålig startelva. En tyngre insats åker in på Villarreal -2.

  • Match: Villarreal – Dinamo Minsk
  • Spel: Villarreal -2 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 21:05

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar