Bratislava – Minsk

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Bratislava har förlorat sina tre inledande matcher i ligaspelet. Slovan har förlorat mot St. Petersburg, Lokomotiv Yaroslavl och senast mot Dynamo Moskva. Deras motstånd håller en hög standard, samtidigt har matcherna visat att förändringar behövs i lagets defensiva spel (4:16 i målskillnad). Laget kommer säkert välja att spela en mer defensivt inriktad hockey för att försöka hålla tätare bakåt.

Dinamo Minsk ser inte heller mycket bättre ut. Laget har också förlorat alla sina tre matcher, varav en förlorades i förlängning. Dessutom kom samtliga förluster på hemmaplan. Egentligen var det bara den första matchen mot Jokerit som var katastrofal (1-6). Inget utav dessa lagen gör speciellt mycket mål och förmodligen kommer båda lagen ändra om i det defensiva spelet för att hålla siffrorna nere.

Jag spelar på under 5 mål till 1,78 @ ComeOn.

  • Match: Bratislava – Minsk
  • Spel: Under 5 mål 
  • Odds: 1,78 @ ComeOn
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar