Minsk – Bars Kazan

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dinamo Minsk innehar tiondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget kommer till denna omgång med två raka segrar hemma mot bottenkonkurrenterna Slovan Bratislava och Dinamo Riga, men innan dess hade laget en riktigt tung period med nio förluster på 11 matcher och slutspelet är klubben alldeles för långt ifrån. Dem har endast vunnit 6 av 21 hemmamatcher på Minsk-Arena under säsongen.

Bars Kazan som är regerande KHL-mästare har efter deras trög säsongsinledning, varvat upp ordentligt och sett till de senaste tio matcherna är man med sina åtta segrar och 17 inspelade poäng hela seriens bästa lag. Sett till de senaste 20 matcherna är man ligans näst bästa lag med 34 inspelade poäng och 16 segrar. Gästerna börjar helt klart likna det monster till lag som man visade sig vara under våren ifjol.

Jag spelar på raka tvåan till 1,60 @ NordicBet.

  • Match: Minsk – Bars Kazan
  • Speltips: Bars Kazan (2)
  • Odds: 1,60 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 24/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar