Betis – Rubin Kazan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Europa League i kväll där vi har match på Benito Villamarin mellan Real Betis och ryska Rubin Kazan. Spanjorerna går uruselt i ligaspelet och avancemang i europaspelet kan vara det som räddar säsongen. Testar mig på ett över/under spel här!

Real Betis ligger toksist i la liga och därför skulle man kunna tänka sig att tränare Calderón väljer att strunta i europaspelet för att hamna på rätt köl i ligan. Men han har tagit ut en riktigt stark trupp till den här matchen och deklarerar att han inte kommer rotera något, utan spela med bästa tänkbara lag. Man vill givetvis ha med sig ett bra resultat inför returen i Ryssland och jag tror därför vi får se ett offensivt hemmalag i den här matchen. Just offensiven tycker jag är riktigt bra trots att man inte fått det att lossna i ligaspelet, för man skapar alltid en massa chanser. Det som inte fungerat alls är defensiven och kikar vi fem ligamatcher tillbaka så har laget släppt in hela 15 mål, alltså ett snitt på tre insläppta per match. Det håller givetvis inte och när man idag kommer gå framåt så kommer man även blotta sig bakåt. Man har laborerat runt i backlinjen under hela säsongen utan att få ordning på problemet, något som givetvis inte ger någon trygghet i laget. Hemmalaget saknar Xavi Torres, Paulão, Vadillo och Sara.

Rubin Kazan har precis som Betis gått lite halvknackigt i den inhemska ligan och placerar sig på en 11:e plats i nuläget, en liga som för övrigt har vinteruppehåll just nu till början på mars. Men i Europa League har man gått desto starkare och efter gruppspelet så var ryssarna obesegrade med fyra vinster och två oavgjorda resultat. Nu ställdes man inte mot några tyngre lag i det gruppspelet, men jag skulle heller inte säga att Betis är något tungt lag ute i europa. Det finns lite spanienbekantingar i det här laget där vi bland annat har mittback Navas som varit i Ryssland ett antal säsonger nu. Där har ryssarna ett starkt vapen på fasta situationer och det kommer man även utnyttja mot Betis idag. Men Navas är ingen sprinter och man såg förra säsongen, när Rubin mötte Atlético, vilka problem man har mot spelande lag. Nu slog man förvisso ut Atlético den gången, men man var totalt utspelade. Bortalaget har sålt av en del spelare sedan gruppspelet i EL och det är givetvis hårt för offensiven att både Ryazantsev och Rondon lämnat laget. Men det finns en del dugliga herrar kvar i det här laget där vi bland annat har Wakaso som man hämtat in från Espanyol.

Med tanke på hur Betis matcher sett ut på slutet så kan jag bara inte låta bli överspelet här. Man har som sagt potential i anfallsspelet samtidigt som defensiven är urusel allt som oftast. Expekt erbjuder fina 2,30 för det här spelet och det är värt en mindre insats!

  • Match: Real Betis – Rubin Kazan
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,30 @ expekt
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 21:05

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar