Rubin Kazan – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rubin Kazan har numera etablerat sig ute i Europa. Denna säsongen har Rubin Kazans bristande kvalitéer dock hamnat i fokus. Klubben har en vana av att härja ute i Europa och har stått för en rad storskrällar de senaste åren, men blivit av med i stort sett hela truppen från den tiden och lider av ekonomiska bekymmer. Från innehavandet av en placering på femteplatsen till att spela för överlevnad i den ryska högstaligan.

Liverpool har under en längre tid levt på sitt namn och gamla meriter. Laget har dock valt att göra en förändring i klubben och tyska Jurgen Klopp är det numera som är kapten över båten. Formkurvan har också blivit bättre och pekar uppåt, laget lyckades i senaste matchen besegra Chelsea med 1-3 på Stamford Bridge. Efter fem raka kryssmatcher har man nu alltså vunnit två i följd. Avsevärt bättre prestation mot Chelsea än vad man har visat tidigare matcher.

Liverpool känns stabila med Jurgen Klopp och jag tror att första trean i Europa kommer ikväll för Liverpool.

  • Match: Rubin Kazan – Liverpool 
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 5/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar