Soligorsk – Yunost Minsk

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Soligorsk kommer från en bortaseger mot Yunost Minska och den andra matchen i finalserien i vitryska högstaligan. När Shakhter Soligorsk spelar på hemmaplan, har klubben självförtroende och hemmalaget kommer alltid gå för hemmaseger. Detta borde dessutom, också förväntas från hemmalaget. Nu råkar Soligorsk möta ett av de svåraste lagen för säsongen, men det hindrar inte laget från att försöka vinna.

Yunost Minsk har spelat två raka hemmamatcher, och nu är det Shakhter Soligorsks tur att spela på hemmaplan. Då kan man inte tänka sig annat än laget vill gasa fullt ut direkt för att sätta ner foten. Med tanke på att det här är den helt avgörande finalserien finns det inte mycket att tveka på för något av lagen, och så här långt står det alltså 1-1 i matcher. Jag förväntar mig att det kommer bli målglatt ikväll.

Jag spelar på över 4,5 mål till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Soligorsk – Yunost Minsk
  • Spel: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 31/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!