Soligorsk – Yunost Minsk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Soligorsk kommer ikväll spela andra hemmamatchen i finalserien. Farmarlaget till Dynamo Minsk tog slutligen tredjeplatsen i den vitryska ligan som tidigare nämnt. Hemmalaget besegrade därefter Zholbin i kvartsfinal med 4-0 i matcher, och sen i semifinalen skrällde de en aning, och slog ut Neman Grodno med 3-4 i matcher. I första hemmamatchen av finalserien, förlorade laget med 1-2 efter förlängning.

Yunost Minsk är knappa favoriter i denna match och oddsen är högre nu när man spelar på bortaplan, precis som under gårdagen. Minsk har vunnit eller tagit poäng i 7 av de 8 senaste bortamatcherna mot Soligorsk. I slutspelet har gästerna vunnit 10 av sina 14 matcher. Man är väldigt starka på bortaplan och framförallt släpper man in väldigt lite mål borta. Jag tror att gästerna kan sätta in dödsstöten ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Soligorsk – Yunost Minsk
  • Spel: Yunost Minsk (2)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 1/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar