Yunost Minsk – Soligorsk

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Yunost Minsk avslutade grundseriespelet med förstaplats. Hemmalaget har också gått till finalen. Dessutom har klubben skapat kaliber i Champions Hockey League. Bland annat slog Yunost både Trinec och Pelicans i gruppspelet, vilket är starkt av dem från en hockeynation som inte håller samma klass som Tjeckien eller Finland. I slutspelet åkte klubben ut redan i åttondelsfinalen mot München.

Soligorsk har levt upp till förväntningarna som de skapat genom resultaten senaste tio åren. I år slutade man trea i grundserien och efter en enkel mumsbit i kvartsfinalen fick man det svårare i semifinalen. Väl där väntade tvåan Neman Grodno och det var Soligorsk som kunde knipa en finalbiljett efter en 1-0 på bortais. Även fast Soligorsk har en vass spets framåt, så är Minsk ett lag utöver det vanliga i ligan.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Yunost MinskSoligorsk
  • Spel:  Yunost Minsk (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar