Yunost Minsk – Soligorsk

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Yunost Minsk avslutade grundseriespelet med förstaplats. Hemmalaget har också gått till finalen. Dessutom har klubben skapat kaliber i Champions Hockey League. Bland annat slog Yunost både Trinec och Pelicans i gruppspelet, vilket är starkt av dem från en hockeynation som inte håller samma klass som Tjeckien eller Finland. I slutspelet åkte klubben ut redan i åttondelsfinalen mot München.

Soligorsk har levt upp till förväntningarna som de skapat genom resultaten senaste tio åren. I år slutade man trea i grundserien och efter en enkel mumsbit i kvartsfinalen fick man det svårare i semifinalen. Väl där väntade tvåan Neman Grodno och det var Soligorsk som kunde knipa en finalbiljett efter en 1-0 på bortais. Även fast Soligorsk har en vass spets framåt, så är Minsk ett lag utöver det vanliga i ligan.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Yunost MinskSoligorsk
  • Spel:  Yunost Minsk (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!