Dinamo Brest – Soligorsk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dinamo Brest är ett tippat topplag under nuvarande säsong, men har som många andra topplag gått dåligt under inledningen av säsongen. Hemmalaget vill såklart, ändra på detta och passande är naturligtvis, att ändra formsvackan mot Shakhter Soligorsk. När kvällens förhandsfavoriter möter varandra, står även viktiga poäng på spel. Dessa lagen krigar för att avancera och klättra i tabellen.

Soligorsk åkte på en tung 2-0-förlust i det första semifinalmötet i cupen och läget inför returen ser tungt ut. Här har man dock redan nu chans att ta revansch och nu gäller det desto mer. Man vill klättra i tabellen, till det topplag man egentligen är. Laget spelar den roligaste och mest underhållande fotbollen i ligan. Hörnor i fokus, där Soligorsk krossade Brest i statistiken under cupmötet.

Jag spelar på över 9,5 mål till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Dinamo Brest – Soligorsk
  • Spel: Över 9,5 hörnor
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar