Dinamo Brest – BATE

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Dinamo Brest leder vitryska förstaligans hörnstatistik under nuvarande säsong. Nu är det dags igen och trots att serieledarna kommer på besök, så klickas hörnorna i hemmalagets favör. Ikväll är Dinamo nämligen överlägsna i mycket och precis som gästerna är serieledare, är Dinamo Brest smått mästare i denna kategori. I samma stund, kommer hemmalaget med majoriteten skapade hörnor i seriespelet.

Bate Borisov har vaknat till liv, efter en tung inledning på säsongen kan man nu se sig i spegeln igen, som etta i tabellen. De dominanta vitryska klubblaget är återigen bäst, för tillfället åtminstone, men det krävs att man håller i formen denna gången, för säsongen har bjudit på en hel del skrällar redan. Här håller man Bate Borisov som favorit, rättvist, men lite för stor möjligtvis.

Jag spelar på Dinamo Brest flest hörnor till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Dinamo Brest – BATE
  • Spel: Brest flest hörnor
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!