BATE – Ruh Brest

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

BATE Borisov har startat nuvarande säsongen brutalt dåligt. Med två raka förluster kan naturligtvis storklubben sågas. Ikväll väntar Ruh Brest på hemmaplan, här ska första trepoängaren komma. Laget lär inte få kriga om europaplats, om säsongen skall fortsätta som den börjat. BATE måste bättra sig. Här väntar säsongens första hemmamatch. Förmodligen kommer de vara lite extra taggade ikväll.

Ruh Brest startade säsongen på ett lysande sätt när man besegrade ett mycket starkt Dinamo Minsk. Sedan gick det som väntat igen, man förlorade säsongens första hemmamatch, mot ett annat Minsk-lag och nu står man alltså på en vinst och en förlust efter två omgångar. Ett facit som inte ser mycket lovande ut när Bate Borisov skall gästas. Ett lag som man inför säsongen inte skulle slå.

Jag spelar på raka ettan till 1,39 @ bethard.

  • Match: BATE – Ruh Brest
  • Spel: BATE (1)
  • Odds: 1,39 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:30, 4/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar