BATE – Leverkusen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

BATE Borisov har tagit tre poäng i Champions League, dessa kom hemma mot Roma (3-2). Zholto-Sinie chockade italienarna och ledde med 3-0 redan efter 30 minuter. Tack vare den vinsten så finns det fortfarande chans för europaspel i vår för dem. Det här blir även deras sista hemmamatch i gruppspelet och jag tror vi kommer få se ett BATE som kommer spela aggressivt och offensivt, man har egentligen inget att förlora. Mål det har man bjudit på i alla sina matcher, de har släppt in minst två mål varje CL-match. De har själv mäktat med fyra mål totalt.

Bayer Leverkusen har spelat in fyra poäng så här långt, med det ligger man på en 3:e plats bara en poäng upp till Roma som parkerar på den sista slutspelsplatsen. Leverkusen borde ha fått med sig poäng senast mot Roma (3-2) och även i matchen mot Barcelona (2-1) för man har spelat riktigt bra. I första matchen mot BATE så krossade man dem med 4-1. Hittills har man släppt in tio mål på fyra matcher så man har problem i defensiven och att tre defensiva kuggar är borta nu gör den inte bättre. Defensive mittfältaren Toprak och mittbacken Papadopoulos är avstängda.

Jag kommer spela över 2,5 mål i matchen.

  • Match: BATE – Bayer Leverkusen
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ Nordicbet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar