Dundalk – BATE Borisov

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dundalk förlorade med 1-2 borta mot BATE Borisov och som väntat skapade båda sidorna en hel del målchanser. Båda lagen är mästare i respektive inhemska serie och toppar även serierna just nu. BATE är stora dominanter i Vitryssland medan Dundalk får kämpa lite hårdare i jakten på titlar i Irland. Dundalk har inte spelat sedan matchen i Borisov, men hade innan den matchen fyra vinster i följd och BATE har hunnit avverka en match däremellan, dock var det i den inhemska cupen där man ställde upp en helt b-betonad startelva och dessutom förlorade.

Jag gillade vad jag fick se av Dundalk i det första mötet. De stod upp oväntat bra i en tuff bortamatch; höll det spelmässigt jämnt i första halvlek, skapade en hel del målchanser – i andra var det BATE för den större delen av slanten, men irländarna visade ändå att de inte ska räknas bort här. Tror vi kommer få se ett Dundalk som tillåts ha stort bollinnehav och som vi vet är man ett passningsskickligt lag som trivs med att vara spelförande. Spelar Dundalk Draw No Bet till 2,20 @ betway.

  • Match: Dundalk – BATE Borisov
  • Spel: Dundalk (DnB) 
  • Odds: 2,20 @ betway
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 22/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar