Dundalk – Cork City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dundalk innehar andraplatsen i irländska Premier Division. Laget har hela femton poäng till tredjeplats och endast en poäng till förstaplatsen. Ikväll gästas Dundalk också av serieledarna, detta är egentligen seriefinalen. Nämnvärt att hemmalaget producerar flest mål framåt i hela ligaspelet. Dessutom har Lilywhites spelat över 2.5 mål i sina 9/10 senaste hemmamatcher och över 2,5 mål i deras fyra senaste.

Cork City är laget som hittas på förstaplatsen och gästar såklart Dundalk för att bevara serieledningen. Med 18 vinster, två oavgjorda och tre förluster har deras säsong varit klart godkänd. Man tillhör lagen som har gjort flest mål på bortaplan under den här säsongen (23 stycken). Det mesta talar för att detta kommer bli en mål- och händelsrik tillställning med två lag som uppenbart spelar en offensiv fotboll.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Dundalk – Cork City
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:35, 29/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar