NY City – Kansas City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York City innehar andraplatsen i Eastern Conference. Laget har utvecklats på ett imponerande sätt. Truppen håller absolut toppklass och laget är stora favoriter att vinna alltihop. På hemmaplan är City vanligtvis briljanta och spelar en offensiv och underhållande fotboll. Nu måste man dock ta hänsyn till skadan på David Villa. Villa producerar merparten av hemmalagets mål under denna säsongen.

Kansas City hittas på tredjeplatsen i Western Conference. Upp till de två direktplatserna till slutspelet är avståndet på blott en pinne medan det bara är fyra till död mark, de utanför topp sex. Gäller att hålla standarden uppe. Gästerna vet om hur svårt det är att knipa någonting av värde på Yankee Stadium och kommer vilja tajta till defensiven i första hand, undvika att hamna i fällan där dörrarna öppnas upp.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,00 @ William Hill.

  • Match: NY City – Kansas City
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01:30, 7/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar