NY City – NY Red Bulls

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Spelåret inleddes på värsta möjliga sett för NY City som radade upp förlusterna en efter en, vecka efter vecka. Med facit i hand, kanske inte så oväntat. Det är såklart svårt att spela ihop en helt ny trupp, men med tiden har såväl spelet som resultaten bättrats rejält. I serien står man stärkta med tre raka vinster och fyra i följd utan förlust.

Red Bulls formkurva pekar i motsatt riktning och efter en fantastisk start, där man var uppe och fajtades i den absoluta toppen, föll man in i en brutal formsvacka med fyra förluster efter varandra – en svit som förvisso bröts i och med 1-0-vinsten hemma mot Real Salt Lake senast, men rapporter talar ändå om att spelet var halvdant och att sviterna från käftsmällarna såg ut att sitta i.

Smällde, som nämndes tidigare i texten, till en hel del i närkampsspelet – men inte kändes det inte som att det var någon direkt derbymentalitet som bidrog till detta. Var så pass tajt in i det sista, där ena parten fick fajtas med näbbar och klor i numerärt underläge större delen av matchen och den andra som blev oerhört desperata efter att inte lyckats förvalta den fina situationen de ändå hade hamnat i.

I fem av NY Citys sex senaste matcher har det blivit max fem kort och Red Bulls har sju i följd med dito. Av huvuddomaren Mark Greigers 12 senaste dömda har nio klivit under 6,0-linan, en över och två voidats. Blir alltså ett spel på under 6,0 kort till 1,90x hos Bet365.

  • Match: NY City – NY Red Bulls
  • Spel: Under 6,0 kort
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 23.00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar