Kansas City – Philadelphia

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Kansas City innehar andraplatsen i Western Conference. Mest anmärkningvärt är att Wizards inte torskat någon av sina tolv senaste matcher. Åtta stycken av dessa matcher har vunnits. Man är otroligt starka hemma på Children’s Mercy Park. På nio hemmamatcher har laget vunnit sex stycken och spelat tre stycken oavgjort. Inga matcher har alltså torksats och KC bör vara stora favortier här.

Philadelphia Union placerar sig på åttondeplatsen i Eastern Conference. Laget har vunnit sex av sina tio senaste matcher, men då ska man också komma ihåg att laget är desto sämre på bortaplan. Bara en av Philadelphias bortamatcher har vunnits. Mest anmärkningsvärt är att laget saknar sin förstemålvakt Blake Andre, tillsammans med mittfältsmotorn Bedoya Alejandro.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Kansas – Philadelphia
  • Spel: Kansas (1)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:30, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!