Kansas City – Philadelphia

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kansas City innehar andraplatsen i Western Conference. Mest anmärkningvärt är att Wizards inte torskat någon av sina tolv senaste matcher. Åtta stycken av dessa matcher har vunnits. Man är otroligt starka hemma på Children’s Mercy Park. På nio hemmamatcher har laget vunnit sex stycken och spelat tre stycken oavgjort. Inga matcher har alltså torksats och KC bör vara stora favortier här.

Philadelphia Union placerar sig på åttondeplatsen i Eastern Conference. Laget har vunnit sex av sina tio senaste matcher, men då ska man också komma ihåg att laget är desto sämre på bortaplan. Bara en av Philadelphias bortamatcher har vunnits. Mest anmärkningsvärt är att laget saknar sin förstemålvakt Blake Andre, tillsammans med mittfältsmotorn Bedoya Alejandro.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Kansas – Philadelphia
  • Spel: Kansas (1)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 02:30, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar