Portland – Kansas City

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Portland ligger för tillfället på en 6:e plats med 40 inspelade poäng på sin 27 spelade matcher (11-7-9). Man har inkasserat 8 poäng på sina senaste fem matcher och det känns som att laget har varit jämna under hela säsongen poängmässigt, (inga dippar och inga toppar).  Timbers är extremt starka hemma på Providence Park och radat upp sju vinster, fem oavgjorda och endast en torsk på arenan. Man är i stort behov av tre poäng i dagens möte för att behålla slutspelsplasten och skapa utrymme neråt. De kommer säkerligen spela offensivt, men det lär säkert också straffa dem eftersom backarna Liam Ridgewell och Alvas Powell är inte tillgängliga för spel. Portland har två raka matcher som bjudit på minst tre mål.

Kansas City har även dem lyckats spela ihop 40 poäng, men då har man spelat två matcher färre (11-7-7). Man kan ifrågasätta deras form eftersom man har tre raka förluster, där man har släppt in hela 10 mål. Senast torskade man mot bottenlaget Colorado Rapids med 2-1 och det lär inte underlätta att man nu ska möta Portland på Providence Park. Flera spelare är skadade blandannat den viktiga försvararen Matt Bessler. Kansas har sex raka matcher som bjudit på minst tre mål.

Jag spelar på att matchen slutar över 2,5 mål till 1,80 @ NordicBet.

  • Match: Portland Timbers – Sporting Kansas City
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.80 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 04.30, 10/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar