Columbus – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets hade innan matchen igår, en 16 matcher lång vinstsvit som bröts mot Washington Capitals. Igår spelade laget mot Rangers och hade en 4-1-ledning som man dock tappade till 5-4. Jackets har lite att fundera över. Columbus har problem med försvaret. Tio insläppta mål på två senaste matcherna måste betyda att Tortorella vill förändra och spela organiserad ishockey.

Philadelphia Flyers spelade också igår fast man hade en tidig match mot Tampa Bay Lightning. Flyers dominerade matchen och slutreaultatet skrevs till 4-2. Båda lagen spelade målrika matcher och är förmodligen trötta sedan gårdagens matcher och lär dra ner på tempot. Jag tror därför på en målfattig match och framförallt ett försiktigt hemmalag i nattens match.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,909 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Columbus – Philadelphia
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,909 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 00:00, 9/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar