Philadelphia – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Inatt är det dags för säsongens andra Pennsylvania-derby och Pittsburgh söker revansch från det första mötet. Jag tycker oddset är väldigt skeva här och kommer inatt lägga tre olika spel på denna match. Det kommer bli ett totalspel, en vinnare och en målskytt.

Philadelphia åkte på en riktig smäll i gårdagens match mot Islanders på bortaplan. Man förlorade med hela 7-4 och det visar lite hur stora problem man har med försvaret. Det var ett tag under säsongen man spelade ganska bra, men har haft lite problem på slutet återigen. Det syntes senast mot Islanders, men man ska samtidigt inte ta ifrån att Isles är ett otrolig bra lag. Nu är man återigen hemma och möter idag ett Pittsburgh som har två raka förluster och säkerligen är lite ur balans. Jag som håller på Pens vet om att det kommer bli en otroligt svår match. Bolagen har målat upp Pittsburgh som stora favoriter borta mot Flyers som man de senaste säsongerna haft väldigt svårt emot. Det anser jag är helt fel. Flyers kan definitivt vinna och det kommer bli ett av mina spel denna afton. Den offensiva styrkan har dom och det är där de kommer vinna isåfall. Samtidigt ska et sägas att Ray Emery i målet också måste stå på tårna för att man ska kunna vinna. Det som talar för Flyers är att man är riktigt bra på hemmaplan om man jämför vad man är på resande fot. Dessutom har man vunnit fem raka matcher mot Pittsburgh.

Pittsburgh har två raka förluster och har på de senaste två matcherna släppt hela elva mål, vilket inte är godkänt. Nu har man visserligen mött både Islanders och Rangers, men det är fortfarande för många mål att släppa in. Framåt har det sett bra ut på slutet, äntligen. Man har länge kämpat med skador, men har nu börjat få tillbaka flera spelare, vilket gör att man blir farligare och farligare framåt för varje match som går. Man skapar mycket lägen och då kommer också målen att komma. Det gäller att sätta det defensiva och det blir verkligen ingen lätt match mot ett hemmastarkt Philadelphia.

Det spelet med högst insats kommer bli överspelet. Båda lagen har sina största styrkor offensivt och de tre senaste mötena har slutat över linan alla tre. Idag är det två lag som haft det tungt bakåt, men producerat framåt. Jag räknar med att det fortsätter att bli målrika matcher. Flyers är bäst i ligan i powerplay på hemmaplan och Pittsburgh har normalt sett ett powerplay som är ett av de bästa med stjärnspelare som Crosby, Malkin, Kunitz, Letang och glödhete Perron. Ja, nog vankas det målfest inatt. Att lagen dessutom ställer sina andrakeepers i mål gör det inte heller sämre förmodligen. Emery i kassen för Flyers och Fleury för Pens.

Båda lagen har potential till att vinna detta, helt klart. Jag tycker dock oddsen är väldigt skeva här och väljer att ta en liten rygg på Philadelphia att vinna under ordinarie tid till 3.40 gånger pengarna.

  • Match: Philadelphia – Pittsburgh
  • Speltips: Philadelphia (1)
  • Odds: 3.40 @ Unibet
  • Insats:  2/10 units,
  • Spelstopp: 21/1, 01.35

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar