Philadelphia – Winnipeg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Philadelphia Flyers har fortfarande stora problem med poängintaget och laget är dessvärre fast förankrade i bottenskiktet. Den stora anledningen stavas för många insläppta mål. Det spelar ingen roll hur många mål som görs framåt såvida Flyers släpper in fler mål. Laget har bjudit på målrika matcher med det anmärkningsvärt höga målsnittet på 7 mål per match.

Winnipeg Jets har imponerat och levererar fantastisk offensiv ishockey. Det har resulterat i en stark poängskörd under de sista veckorna. Winnipeg spelar matcher med ett snitt på 5,77 mål per match efter 108 mål på 18 matcher. Det är inte lika iögonfallande statistik som Flyers, men då ska man komma ihåg att laget också spelat oerhört målrika matcher på slutet.

Jag spelar över 5,5 mål till 2,06 @ betsafe.

  • Match: Philadelphia – Winnipeg
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,06 @ betsafe
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 18/11, 01:00

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!