Winnipeg – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Winnipeg har spelat någorlunda hyfsat denna säsongen. Man har varken över- eller underpresterat något speciellt och är i allra högsta grad med och kämpar om plats bland de åtta bästa i Western Conference, även om jag i slutändan tror att man hamnar ett par poäng utanför en slutspelsplats. ”Jets” är väldigt svårstoppade när spelet fungerar och när det finns en högljudd hemmapublik bakom sig. Kanske lite det som också är deras styrka. Hemma har man raden 10-5-1 medans man på resande fot har mindre imponerande 6-12-1. Formen på Winnipeg är väl helt okej, trots att man faktiskt bara vunnit två av sina fem senaste spelade matcher. Man har spelat bra, men inte fått in pucken. Man kommer vara spelförande och det tror jag i längden kommer trötta ut Detroit.

Detroit spelade igår mot Minnesota där man fick stryk med 3-1 i en match där siffrorna kunde varit mycket större än vad dem var. Mrazek i Wings-kassen var riktigt bra och hade även studsarna samt målramen med sig ex antal gånger. Att få kliva upp dagen efter mot Winnipeg som är ett av de tyngsta lagen i serien kommer förmodligen också visa sig på resultatet. Jimmy Howard kommer ställas i kassen och jag tycker han har varit klart sämre än Mrazek hittills den här säsongen. ”Red Wings” har svårt att skapa riktigt heta målchanser och Jets är ett lag som inte släpper till överdrivet mycket skott.

Mitt spel blir Winnipeg att vinna inklusive förlängning och straffar till oddset 2.36 hos Nordicbet.

  • Match: Winnipeg – Detroit
  • Speltips: Winnipeg ÖT/Straffar
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 30/12, 02.05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar