Detroit – Ottawa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Detroit har slagit både Florida Panthers och New York Islanders under de senaste dagarna och ser ganska vassa ut för tillfället. Red Wings har dessutom lyckats med offensiven, 36 mål i de sex senaste matcherna, det blir 6 mål per match. Inför den här matchen saknar hemmalaget Niklas Kronwall, Johan Franzen och Drew Miller. Därtill är Mike Green och Justin Abdelkader osäkra till spel.

Ottawa har även dem haft en riktigt stark offensiv vecka bakom sig, med hela 18 gjorda mål på sina fyra senaste matcher. Trots det har det bara blivit två vinster på dessa fyra matcher, vilket vittnar om att det också finns en del defensiva brister. Hela 72 mål i de tio senaste matcherna som laget har spelat ger ju ett snitt över sju mål per match. Det känns som att målmöjligheterna inför det här mötet är enorma. Gästernas Chris Phillips, Clarke MacArthur och David Dziurzynski kommer inte heller till spel.

  • Match: Detroit – Ottawa
  • Speltips: Över 5 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 01:00, 11/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar