Detroit – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Red Wings förlorade lagets senaste match. Då på bortaplan mot Toronto Maple Leafs. En match som hemmalaget vann med 4-1. En jämn match i två perioden men där Maple Leafs tog över i den tredje och avgjorde med tre raka mål. Förlusten satte stopp på Red Wings winningstreak på två raka matcher och har på sina tio senaste matcher fyra segrar och sex förluster, 4-3-3. Men med poäng i sju av lagets tio senaste matcher håller sig Red Wings på den övre halvan i tabellen. Med tjugofem poäng efter tjugo spelade omgångar ligger laget på en sjätte plats i Eastern Conference. Med endast fyrtionio insläppta mål är Red Wings det lag som har släppt in tredje minst mål i Eastern Conference och med en målskillnad på 55-49 snittar laget sina matcher med 5,2 mål per match. Hemma i Joe Louis Arena har laget levererat. med fjorton poäng efter tio hemmamatcher är Red Wings Eastern Conference femte bästa hemmalag. Med en statistik på sex segrar, varav två efter övertid/straffar, fyra förluster, varav två efter övertid/straffar och en målskillnad på 28-23. Det ger ett snitt på 5,1 mål per match. Red Wings föll med 1-4 i lagets senaste hemmamatch mot Montreal Canadiens och på lagets fem senaste hemmamatcher har tre matcher resulterat över 5,5 mål medan två har stannat på exakt fem.

Senators förlorade även dom sin senaste match. Då på hemmaplan mot St.Louis Blues med 2-3. En match som även här var jämn spelmässigt i två perioder men där Blues tog över det mesta i den tredje perioden och kunde gå fram till en 3-1 ledning som laget kunde hålla trots reducering till 2-3. Förlusten var Senators sjätte på lagets tio senaste och har fyra segrar på dessa matcher, 4-4-2. Med poäng i sex av lagets tio senaste matcher hittas Senators på en åttonde och sista slutspelsplats i Eastern Conference med tjugotvå inspelade poäng efter nitton spelade matcher. Med lagets femtio insläppta mål är Senators det lag som släpper in fjärde minst mål i Eastern Conference och med en målskillnad på 52-50 snittar Senators sina matcher med 5,36 mål per match. Bortaspelet har varit lite vacklande och efter nio spelade bortamatcher har laget spelat ihop nio poäng. Detta efter fyra segrar, varav två efter övertid/straffar, fem förluster, varav en efter övertid/straffar och en målskillnad på 23-24 som ger ett snitt på 5,22 mål per match. Det gör Senators till Eastern Conference elfte bästa bortalag. Senators förlorade lagets senaste bortamatch mot Calgary Flames med 4-2. Noterbart är att Senatorsfem senaste matcher har slutat över 5,5 mål.

I Joe Louis Arena har lagens fem senaste matcher slutat med två segrar för Red Wings och tre för Senators. Noterbart är att tre matcher har slutat över 5,5 mål och två har stannat på exakt fem mål. Mitt spel blir över 5,5 mål till 2,10 hos Unibet.

  • Match: Detroit Red Wings – Ottawa Senators
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 25/11, 01:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar