Detroit – Ottawa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings innehar trettondeplatsen i Eastern Conference. Man har plockat två raka vinster och kanske kan Red Wings komma till nattens möte med en positiv energi. Dess offensiv sprudlar emellertid inte. Det finns ojämnhet i prestationerna. Efter stora skadebekymmer under inledningen av nuvarande säsong, verkar deras situation ha bättrats. Dock är varken Mantha eller Glendening klara för spel inatt.

Ottawa Senators har också fastnat i bottenskiktet av tabellen. Laget har dock sämre form, fem förluster på deras sex senaste matcher och känns totalt trubbiga i anfallsspelet. Deras tre senaste förluster har slutat med ett enda mål framåt. Senators har flera tunga skador, precis som varit problem under stora delar av säsongen. Det vore lite väl att skylla den dåliga säsongen på skadorna, men det hjälper ju inte.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Detroit – Ottawa 
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

 

Lämna ett svar