Dallas – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Inatt ställs hemmalaget Stars mot ett Red Wings som har två raka förluster i baken. Stars vill studsa tillbaka och vinna igen. Man får dessutom tillbaka både Ray Whitney och Shawn Horcoff. Red Wings däremot har en lång skadelista med flera tunga namn på. Dallas Stars hade en fin svit på sju raka matcher som man tagit poäng i. Men i senaste matchen förlorade man tungt hemma mot MontrealCanadiens med 6-4. Defensiven för Stars del var under all kritik och Lehtonen där bak hade ingen bra dag på jobbet. Detta betyder att Dan Ellis får vakta kassen inatt för hemmalagets del. Både Tyler Seguin och Rich Peverley missade gårdagens träning då de inte mådde så bra, men imorse fanns de båda med på träningen och ska enlig källor från Mike Heika vara med inatt. Både Ray Whitney och Shawn Horcoff missade senaste matchen mot Montreal Canadiens, men idag fanns de med på träningen och kommer att kunna spela inatt. Dallas har ett facit på 3-1-1 i sina senaste fem matcher och de har kunnat göra mål, till skillnad från Red Wings på senaste tiden. Spelarna som har glänst extra mycket de senaste matcherna, Tyler Seguin och Jamie Benn har 6 och 7 poäng i sina senaste fem matcher respektive. vilket innebär att Red Wings försvar måste hålla ett extra öga på dessa gossar.

Bortalaget Detroit Red Wings är hårt skadedrabbat, men de är taggade till tusen för att studsa tillbaka och skaka av sig Winter Classic-förlusten efter straffar senast mot Maple Leafs. Red Wings har inte varit i någon bra form på den senaste tiden. Laget har bara har vunnit 3 matcher av 12 (3-6-3). Jimmy Howard kommer att vakta Red Wings kasse. Pavel Datsyuk kommer troligtvis få rejäl med speltid mot Dallas inatt och det gäller för Dallas att hålla koll på denna mannen. Red Wings är på väg bort i ett nedslående resultat i Winter Classic och nu befinner sig i en svår västra sving. Det kommer att bli en hård kamp för Red Wings, som utan några stjärnspelare på grund av skador, men nästa galna måste intensifiera och Jimmy Howard måste ta tyglarna i nätet. Om Detroit får ledningen i kväll måste de hitta ett sätt att behålla den till skillnad från förra gången mot Stars, där de förlorade ledningen två gånger och sedan spelet på övertid. Med tanke på vilken trupp de ändå kommer ställa upp med ikväll och att de kommer vara revanschsugna tror jag på bortaseger.

Noterbart:
– Jami Benn har gjort poäng fem matcher i följd (4+3), och dessutom gjort sju mål på 10 matcher.
– Henrik Zetterberg har gjort poäng i tre raka matcher sen comebacken (1+3).
– Detta är andra gången som Stars och Red Wings möter varandra. Senast så vann Stars på bortaplan mot Red Wings med 4-3.
– Red Wings vann dock senast mot Stars i American Airlines Center.

Skador i Detroit Red Wings:
Patrick Eaves, Darren Helm och Jonas Gustavsson (dag till dag-basis). Dannie DeKeyser, Jonathan Ericsson, Johan Franzén och Stephen Weiss.

Skador i Dallas Stars:
Sergei Gonchar, Stephane Robidas och Trevor Daley.

  • Match: Dallas – Detroit
  • Speltips: Detroit Draw No Bet
  • Odds: 2.20 @ William Hill
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 5/12, 02.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar